AVOIMET TARJOUSPYYNNÖT

Hansakortteli

Markkinoinnin ja mainonnan kumppanihaku

Toimeksiantajamme Hansakortteli etsii kumppanikseen sitä parasta mahdollista mainostoimistoa, toteuttamaan strategisella otteella pitkäjänteistä ja jatkuvasti kehittyvää nykypäivän markkinointia ja mainontaa. Hansakortteli on viriili ja aktiivinen, uudistuva ja muuttuva kauppakeskus. Hansa on näkyvä tekijä ja ajan hermolla pysyvä ostoskeidas.

Mikäli kiinnostuit tästä ja koet olevasi etsitty kumppani, laita meille tietoja itsestäsi. Toivomme, että sinulla heräsi valtavasti uusia ideoita ja laitat niitäkin tulemaan meille. Toimeksiantajamme valitsee kumppani-ilmoituksen lähettäneistä neljä kiinnostavinta mukaan tarjouskilpailuun, jonka perusteella lopullinen kumppanin valinta tehdään.

Valintaamme helpottamaan tarvitsemme tietoja vähintäänkin näistä asioista:

  • toimistonne koko = onko resurssia tarpeeksi
  • muutaman asiakasreferenssin kuvaus tai nettilinkki = jotta näemme kykynne ja tasonne
  • vapaamuotoinen kuvaus ideologiastanne, arvoistanne ja tulevaisuuden suunnitelmistanne
  • ehdotus Hansakorttelin markkinoinnin ja mainonnan kehittämisestä = ehdotuksessa tulee huomioida vahva strateginen suunnittelu, joka pohjautuu uuteen näkyvään ja erottuvaan ideaanne. Mainonnallista ilmettä ja ulkoasua Hansakortteli ei ole muuttamassa mutta halua virkistää ilmettä pienellä fiksauksella löytyy.

Hansakorttelin markkinoinnin ja mainonnan uudistukseksi, kumppanuudelle on suunniteltu seuraava aikataulu: kihlajaisia vietetään alkukeväästä 2019 ja mahdollinen avioliitto solmitaan viimeistään kesän 2019 aikana. Vastaukset nimimerkillä ”viriili ja aktiivinen” tulisi toimittaa osoitteeseen: mia.koljonen@juhaconsulting.fi  7.11.2018 mennessä. Viestin otsikkona tulee olla: ”Kumppani-ilmoitus”.

Toimittakaa ehdotuksenne markkinoinnin ja mainonnan uudistuksesta ilman yrityksen nimeä esityksessä, jotta arviointiraati voi suorittaa arviointityön ilman ennakkoluuloja. Antakaa ajatuksellenne ”nimimerkki”, jonka kerrotte ehdotuksessanne.

Hansakortteli voi lunastaa myötäjäisinä parhaan ehdotuksen, mikäli jotain erityisen hyvää löytyy.

Vastausta pyydetään nimimerkillä ”viriili ja aktiivinen” tulisi toimittaa osoitteeseen: mia.koljonen@juhaconsulting.fi  7.11.2018 mennessä.

Viestin otsikkona tulee olla: ”Kumppani-ilmoitus”. Muista myös nimetä esityksenne nimimerkillä.

Kihlajaiset alkukeväällä 2019.

Avioliitto  viimeistään kesän 2019 aikana.

Viimeisimmät tweetit

Ju-Ha Consulting Oy
Raisiontori 5
21200 Raisio

Y 2681433-6

Hankinta-asiantuntija
Mia Koljonen
  • 044 906 4818
  • mia.koljonen@juhaconsulting.fi
Hankintakonsultti, DI
Teija Ravea-Unkuri
  • teija.ravea-unkuri@juhaconsulting.fi
Hankinta-assistentti
Elina Lindström
  • 041 706 9887
  • elina.lindstrom@juhaconsulting.fi