Olet Ju-Ha Consulting Oy:n (Y-tunnus 2681433-6) verkkosivustolla osoitteessa https://juhaconsulting.fi. Täällä tietosuojasivulla voit tutustua sivustomme evästeisiin sekä tietosuojaasi kuten laki edellyttää. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteuttä hilma.larkela@juhaconsulting.fi ja mikäli et hyväksy tietosuoja- ja evästekäytäntöjämme, älä käytä verkkosivustoamme.

HENKILÖTIEDOT

Sivustomme kautta kerätään henkilötietoja vain niin, että olet siitä tietoinen. Yksilöitävissä olevat tiedot kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi saamme  yhteydenottosi kautta. Päädyt  asiakasrekisteriin jättäessäsi meille yhteydenottopyynnön nettisivustolla, tarjouspyynnön sähköpostitse tai tilatessasi Ju-Han tarjoamaan palvelun. Emme säilytä tai käsittele liiketoimintaan liittymättömiä tietoja. Minituista tiedoista muodostuu meille asiakasrekisteri.

Asiakasrekisteristä vastaa toimitusjohtajamme Mia Koljonen (mia.koljonen@juhaconsulting.fi)

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteiden hoitaminen, yhteydenpito ja esimerkiksi erilaisten kyselyiden tekeminen. Henkilötietoja käytämme viestintään, markkinointiin ja myyntiin.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on rekisterinpitäjälle kuuluva oikeutettu etu käsitellä tietoja ja viestiä sidosryhmien yhteyshenkilöille heidän vastuualueeseensa liittyvistä asioista.

Hoidamme asiakasrekisteriä henkilötietolain (523/1999) 10§: sekä EU tietosuoja-direktiivin 2016/679 mukaisesti.

Sivustollamme käytetyt yhteydenottolomakkeet lähettävät viestisi Ju-Haan sähköpostitse. Viestisi tai sen liitteenä olevat tiedot eivät tallennu sivuston taustapalveluun.

Kerättyä tietoa säilytetään toistaiseksi asiakaspalvelua varten, mutta tietoa ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Lähettämäsi tiedot ovat salasanalla ja palomuurilla suojatussa sähköpostiympäristossä.

Tietojasi siirretään evästeiden kautta sivustoomme liittyville kolmansille osapuolille. Lue aiheesta lisää kohdasta “evästeet”.

Lisäksi saatamme jakaa yhteystietosi yhteistyökumppaneillemme, Hankinta-asiantuntija konsortiolle tai omalle Moredo Partners- assistenttipalvelullemme. Pyydämme sinulta suostumuksen kaikkien näiden kohdalla.

 

Meille lähettämäsesi tietojen (yhteydenottolomakeet ja sivuston kautta lähtetyt sähköpostit) säilytysaika on toistaiseksi.

Mikäli käytät oppimisympäristöämme ja kirjaudut palveluumme tai  jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme oppimisympäristöön rekisteröityneiden käyttäjien käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla näillä käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Pyynnöt tulee aina tehdä kirjallisesti, esimerkiksi sähköpostilla osoitteeseen hilma.larkela@juhaconsulting.fi.

Emme lähetä tietojasi Ju-Han oman verkkosivuston tai sähköpostipalvelun ulkopuolelle ellei toisin sovita. Mutta sivustomme vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa (=lähettää) automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta. Käytössämme on Akismet-roskapostipalvelu, jonka palvelimet saattavat sijaita EU-alueen ulkopuolella. 

Henkilötietojasi käsitellään vain sähköisesti palomuurilla suojatussa ympäristössä.  Jokainen sähköpostimme ja tietokoneemme sekä wifiverkkomme on suojattu vahvoin salasanoin ja koneiden tietoturvaohjelmistoa ylläpidetään suositusten mukaisesti.

 

Mikäli me tai palveluntuottajamme (laskutuspalvelu, sähköpostipalvelimen ylläpitäjä, webhotelli) havaitsee tietosuojapuutteen tai tietomurron olemme viipymättä yhteydessä  viranomaisiin sekä asianosaisiin. 

Puute tai tietomurto tulee raportoida viipymättä kaikille osallisille toimintaohjeineen.

Verkkosivustomme kautta ei tehdä henkilötietojesi perusteella automaattista päätöksiä tai profilointia.

Hankintaprosesseissa hankintajärjestemien sisällä tätä saattaa tapahtua toimeksiantajamme lukuun.

Voit milloin tahansa olla meihin yhteydessä tietoturvastasi. Verkkosivuston osalta kysymyksiisi vastaa Hilma Larkela (hilma.larkela@juhaconsulting.fi) ja asiakasrekisterin osalta Mia Koljonen (mia.koljonen@juhaconsulting.fi).

Toivomme näissä asiossa aina kirjallista (sähköposti) yhteydenottoa.

EVÄSTEET

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivulla. Jokaisella myöhemmällä vierailukerrallasi ne lähetetään takaisin verkkosivullemme tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen.

Evästeiden avulla pystymme mm. tunnistamaan laitteesi palatessasi sivulle, muistamaan mieltymyksesi ja valintasi, parantamaan käyttökokemustasi sekä mukauttamaan mainoksiamme sivuillamme sekä mahdollisissa muissa palveluissa.

Lisätietoa evästeistä saat sivulta www.aboutcookies.org.

Suurin osa verkkoselaimista hyväksyy evästeet, mutta voit yleensä muuttaa selaimen asetuksia ja estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Jos haluat selaimesi estävän evästeiden käytön, määritä asetukset selaimesi valmistajan ohjeiden mukaisesti (yleensä joko Ohje-, Työkalut- tai Muokkaa-valikossa). Yksityiskohtaisempia ohjeita saat osoitteesta www.aboutcookies.org.

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin verkkosivujemme toiminnoista eivät välttämättä toimi. Evästeen tai evästeluokan käytöstä poistaminen ei vielä poista evästettä selaimestasi, vaan sinun on tehtävä se itse selaimesi kautta.

Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

Suorituskykyä mittaavat evästeemme, eli tilastoivat evästeet keräävät tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten käytetyt sivut, mahdolliset virheviestit). Nämä evästeet eivät kerää käyttäjistä tunnistettavia tietoja, vaan ne ovat anonyymejä ja niitä käytetään ainoastaan parantamaan nettisivujen toimivuutta.

Nettisivumme käyttää Google Analytics –evästeitä. Näiden evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä:

Google Analytics privacy overview
Opt out of Google Analytics tracking

Sivustomme käyttää myös Facebookin ja Twitterin evästeitä. Näiden evästeiden keräämä tieto saatetaan siirtää ja tallentaa näiden toimijoiden palvelimille, jotka saattavat sijaita EU:n ulkopuolella.

Toiminnallisten evästeiden avulla verkkosivumme muistavat valintasi (kuten käyttäjänimi, kieli tai alue) sekä tarjoavat parempia ja yksilöllisempiä ominaisuuksia.

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Sivuillamme on myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

Verkkosivumme saattaa hyväksyä näiden kolmansien osapuolten palveluiden evästeet. Näitä voivat olla esimerkiksi Facebook- tai Google-palveluiden kautta näytettävät mainokset.

Käytämme sivustollamme Akismet-roskapostipalvelua. Palvelu kerää tietoja vierailijoista, jotka kommentoivat sivustoja, jotka käyttävät Akismet-roskapostipalvelua.

Kerätyt tiedot riippuvat sivustosta, mutta yleensä ne sisältävät kommentoijan IP-osoitteen, käyttäjäagentin, viittaajan ja sivuston URL-osoitteen (sekä muut kommentoijan suoraan antamat tiedot, kuten heidän nimensä, käyttäjätunnuksensa, sähköpostiosoitteensa) osoite ja itse kommentti).

Sivustomme evästeitä käsitellään Complianz-lisäosan avulla.

Complianzin GDPR-evästeiden suostumus ei käsittele henkilökohtaisia tietoja, mikä tarkoittaa, että tätä laajennusta koskevaa tekstiä ei tarvitse lisätä tietosuojalausuntoosi. Käytetyt evästeet (kaikki toiminnalliset) lisätään evästekäytäntöön automaattisesti. Löydät tietosuojalausuntomme täältä: https://complianz.io/privacy-statement/

Käytämme sivustolla välimuistia nopeamman vasteajan ja paremman käyttökokemuksen helpottamiseksi. Välimuistiin tallentaminen voi tallentaa kopion jokaisesta tällä sivustolla näytetystä verkkosivusta. Kaikki välimuistitiedostot ovat väliaikaisia, eikä kukaan kolmas osapuoli koskaan pääse niihin, paitsi jos se on välttämätöntä teknisen tuen saamiseksi välimuistilaajennuksen toimittajalta. Välimuistitiedostot vanhenevat sivuston järjestelmänvalvojan asettaman aikataulun mukaisesti, mutta järjestelmänvalvojat voivat tarvittaessa puhdistaa ne helposti ennen niiden luonnollista päättymistä.

Ilmoitamme muutoksistamme evästeiden käytön suhteen täällä. Saatamme myös korostaa muutoksia verkkosivuillamme.