Joulunaika 2023

On tullut aika kiittää vuodesta 2023, joka on jälleen sisältänyt hienoja ja onnistuneita hankintoja. Iso kiitos kaikille asiakkaillemme luottamuksesta. Jatketaan hyvässä yhteistyössä 2024!

LUE LISÄÄ >
Otsikkokuva: yhteistyö

Puitesopimuksella monenlaista lisäarvoa

Puitesopimuksia on perinteisesti hyödynnetty erilaisissa asiantuntijapalveluissa, mutta se on myös erittäin hyvä toimintamalli pienten rakennusurakoiden, sähkö- ja LVIA-töiden toteuttamisessa, sekä erilaisissa tavarahankinnoissa.

LUE LISÄÄ >
Hankinta-assistentti Leena Alhonpää Ju-Ha Consulting Oy

Hyppäsin tuntemattomaan – julkiset hankinnat yllättivät

Leena Alhonpää Kaksi kuukautta julkisia hankintoja on nyt takana, ja minulla on uutta asiaa opittuna hurja määrä. Monen monta asiaa vielä opittavana, mutta onneksi on upean työyhteisön tuki, opastus ja tsemppi takana. Saan oppia parhailta; nämä ihmiset täällä ovat asiantuntijoita sanan varsinaisessa merkityksessä. Saan olla osaamaton ja tietämätön. Kysymyksiini jaksetaan vastata, ja kerrotaan myös isompi

LUE LISÄÄ >
Hankinta-asiantuntija Hilma Larkela

Nopea, ketterä, innovatiivinen

Teimme syksyn alun kunniaksi pienen asiakastyytyväisyyskyselyn. Samaan aikaan saimme ihan kasvotusten kuulla olevamme innovatiivisia ja ketteriä. Haluamme esittää lämpimät kiitokset kaikesta palautteesta ja kyselyymme vastanneille! Pureudutaanpa hetki saamaamme palautteeseen, jonka voi siis todellakin tiivistää sanoihin nopea, ketterä, innovatiivinen. Isoja sanoja. Meille ne kaikki merkitsevät kuitenkin varsin samaa asiaa, meitä. Olemmehan pieni ja ketterä tiimi. Se

LUE LISÄÄ >
Kesälomatiedote 2023

Kesä 2023

Meillä on toimisto auki koko kesän ja Jaana pitää hommat pyörimässä.

Aurinkoista kesää kaikille!

LUE LISÄÄ >

Haastava 2022

Kustannuskehitys on ollut hurjaa ja osin vaikeasti ennakoitavaa. Sen johdosta kuntien investointibudjetointi on nyt vaikeaa ja varmasti paljolti arvailun varassa.

LUE LISÄÄ >