Koulutukset 2024

18.4.2024 Kohderyhmän osallistaminen – Hankinta on kolmen kauppaa

Tervetuloa kevään 2024 toiseen ”Hankinta on kolmen kauppaa”- sarjan koulutukseen! Hankinta on kolmen kauppaa- koulutuskokonaisuus on suunnattu hankintayksiköille ja työssään hankintoja kilpailuttaville.

Hankintaa tehdään pääsääntöisesti tunnetulle loppuasiakkaalle. Näiden loppuasiakkaiden osallistaminen hankinnan suunnitteluun ja/tai tarjousten vertailuun on digitaalisten välineiden ansiosta näppärämpää kuin koskaan aiemmin. Osallistamalla saadaan aikaan vaikuttavuutta ja tyytyväisiä loppuasiakkaita. KOHDERYHMÄN OSALLISTAMINEN – koulutuksessa pureudumme siihen milloin ja miten hyödyntää osallistamista hankintaprosesissa.

Koulutus järjestetään klo 9-11 Raisiossa Ju-Ha Consulting Oyn tiloissa Tasalanaukiolla. Tasalanaukio on helppo tavoittaa niin autolla kuin julkisillakin. Löydät toimistorakennuksen edestä runsaasti parkkikiekkopaikkoja. Ja koulutuksen jälkeen voit piipahtaa helposti Raision keskustaan syömään.

Koulutus kestää noin kaksi tuntia ja tarjoamme osallistujille kahvit sekä pientä purtavaa. Mukaan mahtuu kahdeksan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 3.

Koulutuksen hinta on 160eur (alv0%) / hlö tai 1090eur (alv0%) / 8 hlö samasta organisaatiosta.

Kouluttajina toimivat Ju-Ha Consulting Oy:n hankinta-asiantuntijat.

Jaa kaverille:

Sinua saattaa kiinnostaa myös: