Koulutukset 2024

4.4.2024 SELKOSANOILLA HYVIÄ TARJOUKSIA – HANKINTA ON KOLMEN KAUPPAA

Tervetuloa kevään 2024 ensimmäiseen ”Hankinta on kolmen kauppaa”- sarjan koulutukseen! Hankinta on kolmen kauppaa- koulutuskokonaisuus on suunnattu hankintayksiköille ja työssään hankintoja kilpailuttaville. Sarjan esimmäisessä osassa pureudumme tarjouspyyntöasiakirjoihin ja tarkemmin sanottuna siis niiden selkosanaisuuteen ja lukijaystävällisyyteen: SELKOSANOILLA HYVIÄ TARJOUKSIA. Olemme nimittäin todenneet, että saamme parempia ja enemmän tarjouksia panostettuamme tarjousasiakirjoihin viestinnän kautta.

Koulutus järjestetään klo 9-11 Raisiossa Ju-Ha Consulting Oyn tiloissa Tasalanaukiolla. Tasalanaukio on helppo tavoittaa niin autolla kuin julkisillakin. Löydät toimistorakennuksen edestä runsaasti parkkikiekkopaikkoja. Ja koulutuksen jälkeen voit piipahtaa helposti Raision keskustaan syömään.

Koulutus kestää noin kaksi tuntia ja tarjoamme osallistujille kahvit sekä pientä purtavaa. Mukaan mahtuu kahdeksan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 3.

Koulutuksen hinta on 160eur (alv0%) / hlö tai 1090eur (alv0%) / 8 hlö samasta organisaatiosta.

Kouluttajina toimivat Ju-Ha Consulting Oy:n hankinta-asiantuntijat.

Jaa kaverille:

Sinua saattaa kiinnostaa myös: