Ajankohtaispäivä_julkiset hankinnat

Ajankohtaispäivä: Muuttuva maailma Turussa

TAPAHTUMA SIIRTYY KEVÄÄLLE SAIRASTAPAUSTEN VUOKSI

Uusi päivä on 19.1.2023. Pysykääpä terveinä!

__________

Pääsemme vihdoin koronavuosien jälkeen järjestämään julkisten hankintojen ajankohtaispäivää. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Turkuun ajankohtaisten aiheiden äärelle.

Paikkana meillä on Aurajokirannassa sijaitseva Radisson Blue Marina Palace, päivä on tiistai 1.11.2022. Aloitamme klo 8.30 kun seminaarimme avaa maakuntajohtaja Kari Häkämies. Siitä jatkavat eteenpäin noin klo 16 saakka muun muassa Hankinta-asiantuntijat Mia Koljonen ja Hilma Larkela, Lakimies Eero Kokkonen, Tekninen johtaja Jaana Koota Akaalta, Rakennustietosäätiön Petri Jaarto sekä Hankinta-asiamies Jorma Saariketo.

Tänä vuonna teemana on Muuttuva maailma; päivässä puhuttavat ainakin kuljetushankinnat ja niiden tiimoilta pääsemme tarkastelemaan ainakin menestyksekästä ”Nousiaisten mallia”. Lisäksi esillä ovat ainakin tiedolla johtaminen, hankesuunnittelu ja sopimusmuutokset erityistilanteissa. Saamme mukaan myös LeikkiSet Oy:n Sari Korsströmin keskustelemaan hankeen kustannusten hallinnasta käänteisellä kilpailutuksella.

Tavataanko siis 1.11.2022 Radisson Blue Marina Palacessa, Turussa?

Lataa tästä ajankohtaispäivän esite ja kutsu kollegasikin mukaan! ESITE

Early bird- hinta 380e/hlö (alv0%) tai 2.10. jälkeen 400e/hlö. Samasta organisaatiosta 2hlö 350e/hlö, tai kolme tai useampi 300e/hlö.

Muista kysyä myös majoitusta suoraan Radisson Blue Marina Palacesta.

Lisätietoja saat meiltä toimisto@juhaconsulting.fi

Jaa kaverille:

Sinua saattaa kiinnostaa myös: