Hyvää Joulua 2021!

Joulukirje 2021

Tämä vuosi on ollut meille kasvun aikaa.
Keväällä ostimme Moredon liiketoiminnan ja päälukumme kasvoi kahdesta neljään.
Vähän hirvitti ottaa vastuu useamman henkilön palkkauksesta, mutta meillä on onneksi töitä riittänyt ja tulevaisuus näyttää valoisalta. Meillä on nyt hyvät lähtökohdat ja laajempi osaamisalue tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa, niin julkistenhankintojen valmistelussa, läpiviennissä kuin myös järjestelmäosaamisessa ja sopimusseurannan tukemisessa.

Vaikeassa pandemiatilanteessa on ollut välttämättömyys oppia etäjohtamista ja tiimin sisäistä kommunikointi uusillakin tavoilla. Se ei aina ole ollut tälle vanhanliiton tekijälle helppoa, mutta onnistumisia on ollut ja oppi mennyt perille. Joskus kantapään kautta joskus helpommin, kuten elämässä yleensäkin.

Olemme saaneet olla mukana asiakkaidemme tukena isoissa rakennushankkeissa, sekä urakkakilpailutuksissa että kalustus ja varustushankinnoissa. Siitä iso kiitos ihanille asiakkaillemme.

Saimme myös olla mukana Maa- ja metsätalousministeriö työryhmässä tuottamassa Vastuullisten ruokapalveluhankintojen opasta, joka julkaistiin 1.12.2021. Se työ oli erittäin mielenkiintoinen ja opettavainen. Tuloksena työryhmä tuotti laajan ja hienon  kokonaisuuden, josta on varmasti hyötyä ja apua laajalle. Opas antaa tietoa sekä hankintoja tekeville, että niitä tuotaville. Luottamushenkilöille opas kokonaiskuvaa ruokapalveluhankinnan eri vaiheista ja haasteita, joita niihin liittyy.

Toivokaamme että ensivuonna voimme vapaammin tavata ja toteuttaa koulutuksia olemalla yhteisessä tilassa. Keskustelemalla ja toisiamme haastamalla, pääsemme aina parhaaseen lopputulokseen.

Tilastoista voin iloisesti kertoa, että olemme vuonna 2021 julkaisseet 38 tarjouspyyntöä ja keskimäärin olemme saaneet jokaiseen tarjouspyyntöön enemmän kuin neljä tarjousta.

Kaunista ja mukavaa Joulunaikaa.
Erityiskiitos asiakkaillemme

Mia, Hilma, Tiina ja Inkeri

Hyvää Joulua ja onnistunutta Hankintavuotta 2022

Jaa kaverille:

Sinua saattaa kiinnostaa myös: