Hankinta-asiantuntija Hilma Larkela

Mukana ajankohtaispäivässä: Hankinta-asiantuntija Hilma Larkela

Ajankohtaispäivämme 1.11.2022 Turussa emännöi Ju-Ha Consulting Oy:n hankinta-asiantuntija Hilma Larkela. Himmu on varsin tuore kasvo hankintapiireissä, vaikka hän on tehnyt jo vuosia töitä julkisten hankintojen parissa. Ymmärrettävän sekaantumisen välttämiseksi kutsutaan häntä siis enemmin Himmuksi.

Himmun tausta projektipäällikkönä, tuotannonsuunnittelijana ja assistenttiyrittäjänä on suuri voimavara hankintojen valmistelussa ja läpivienneissä. Taskusta löytyy myös Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto. Himmun työssä näkyy kyky ymmärtää tarjoajan maailmaa sekä hankintayksikön arkea.

”Kaiken tavoitteena on toimiva sopimus ja yhteistyö. Et voi tietää ja osata kaikkea – siinä on hyvän pohjatyön tärkein huomio. Keskustele, tee markkinakartoitusta. Kuuntele sitä, jolla on työstä oikea kokemus. Hyvä pohjatyö on helpoin tie onnistuneeseen hankintaan.”

Ajankohtaispäivässä 1.11.2022 Himmu esittelee meille esimerkin koulukuljetuskilpailutuksesta Nousiaisista malliin. Pääset haastamaan Himmua myös puheenvuorojen ulkopuolella, vaikka siitä projektin johtamisesta, joka ei aikatauluun tällä kertaa mahtunut. Nappaa rohkeasti Himmua hihasta.

Vaikka Ajankohtaispäivä on suunnattu hankintayksiköille, ovat myös tarjoajat lämpimästi tervetulleita mukaan. Parhaitenhan opimme toisiamme kuuntelemalla, ymmärryksen lisääntyessä.

Nähdään siis 1.11.2022 Marina Palacessa! Varaa paikkasi pian – Tästä ILMOITTAUTUMAAN

Jaa kaverille:

Sinua saattaa kiinnostaa myös: