Muutoksen tuulia keväässä

Tänään aurinko paistaa ikkunasta sisään ja viikonloppu on ovella. On monella tavalla vanhan viimeinen päivä ja uusien tuulien aika.

Olen kohta ollut 6- vuotta yrittäjänä. Oli iso kynnys kaksi ja puoli vuotta sitten ottaa ensimmäinen työntekijä. Silloin se oli välttämätöntä, jotta pystyi vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Nyt on tultu siihenm että meitä on maanantaina 1.3.2021 Ju-Ha Consulting Oy:n palveluksessa neljä.

Suurin kiitos tietysti kuuluu ihanille asiakkaillemme, mutta varmasti olemme myös tehneet jotain oikein, kun tilauskirjamme on pysynyt näistä vaikeita oloista huolimatta hyvällä tasolla.

Meidän tehtävänä on auttaa asiakkaitamme julkisten hankintojen prosesseissa alusta loppuun, antamalla asiakkaillemme hyviä ratkaisuja. Helpotamme asiakkaidemme arkea, jotta he voivat keskittyä ydinosaamiseensa.

Olemme ostaneet Moredo Partner tmi:n koko liiketoiminnan ja saimme kaksi fiksua ja ammattitaitoista assistenttia tiimimme vahvistukseksi. Heidänkin ydintehtävänsä on auttaa asiakkaan arkea, jotta asiakkaat voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Huomasitko kuinka yhteneväisiä tavoitteemme ovat? Lisäksi meitä yhdistää iloinen ja reipas työntekeminen.

Tulevaisuus tietenkin vähän pelottaa, mutta myös tuntuu todella hyvältä. Nyt voimme entistäkin paremmin vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

Samalla saimme uuden tukijalan liiketoiminnalle, Moredon palvelut jatkuvat kuten ennenkin eli meiltä saa myös kaikkia assistenttipalveluita, asiantuntevasti ja laadukkaasti. Nämä assistentti- ja asiantuntijapalvelut toimivat hyvin yhteen ja täydentävät toisiaan.

Tulette kuulemaan meistä. Juhlitaan yhdessä JU-Ha Consulting Oy:n 6-vuotis taivalta ja laajentumista, kun näistä poikkeuksellisista tapaamisrajoituksista joskus vielä päästään.

Jatketaan töitä samalla innolla. Tervetuloa meidän asiakkaiksemme kaikki Moredon sekä Ju-Ha:n nykyiset ja tulevat asiakkaat. Tehdään yhdessä laadukkaita julkisia hankintoja ja assistenttipalvelujen erilaisia prosesseja, ilolla ja ammattitaidolla.

Näillä mietteillä kohti viikonloppua ja kevättä.

Terveisin, Mia

Jaa kaverille:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Ekologisempia koulukuljetuksia

Meille julkisia hankintoja valmisteleville ja niistä päättäville on asetettu isoja haasteita, erityisesti kestävän kehityksen tavoitteiden osalta. Ne on tarpeen ottaa myös tosissaan.

LUE LISÄÄ >

Hankintalain korjaussarja

Kuten me kaikki olemme kuulleet, on hankintalakiin valmisteltu korjaussarja ja uusittu hankintalaki tulee voimaan 1.7.2021. Kokosimme blogiin tiukan tiivistelmän korjaussarjasta!

LUE LISÄÄ >

Loma loma loma

Vaikka kesä ja siten myös lomat ovat täällä, olemme tavoitettavissa koko kesän.

Päivystävän hankinta-assistentin tavoitat numerosta 040 580 6586.

Nappaa lomatiedote artikkelista.

LUE LISÄÄ >