Koulutukset 2024

Tarjoajana julkisessa hankinnassa – Hankinta on kolmen kauppaa

Kevään 2024 ”Hankinta on kolmen kauppaa”- koulutuskokonaisuuden päättää tarjoajille ja julkisiin hankintoihin tarjoamisesta kiinnostuneille suunnattu luento TARJOAJANA JULKISESSA HANKINNASSA. Koulutus järjestetään 6.6.2024 tai tilauksesta oman yrityksesi tarpeisiin.

Perehdymme tiiviillä luennolla siihen, mitä hankintalain mukaiseen kilpailutukseen osallistuminen edellyttää, mihin tarjoaja sitoutuu ja kuinka tarjous tehdään. Pureudumme myös osallistujien nostamiin aiheisin ja vaikutusmahdollisuuksiin.

Koulutus järjestetään klo 9-11 Raisiossa Ju-Ha Consulting Oyn tiloissa Tasalanaukiolla. Tasalanaukio on helppo tavoittaa niin autolla kuin julkisillakin. Löydät toimistorakennuksen edestä runsaasti parkkikiekkopaikkoja. Ja koulutuksen jälkeen voit piipahtaa helposti Raision keskustaan syömään.

Koulutus kestää noin kaksi tuntia ja tarjoamme osallistujille kahvit sekä pientä purtavaa. Mukaan mahtuu kahdeksan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 3.

Koulutuksen hinta on 160eur (alv0%) / hlö tai 1090eur (alv0%) / 8 hlö samasta organisaatiosta.

Kouluttajina toimivat Ju-Ha Consulting Oy:n hankinta-asiantuntijat.

Jaa kaverille:

Sinua saattaa kiinnostaa myös: