Ju-Ha Consulting palveluvalikoima, hankintakoutsi ja julkisten hankintojen asiantuntijapavelut

Uusia tuulia omassa toiminnassa ja mielenkiintoisia uusia tuotevaihtoehtoja

Pitkään aikaan en ole ehtinyt blogia kirjoitella. Onneksi ja valitettavasti. Työn touhussa on tämä kevät edennyt helteisiin, koivussakin on jo lehti.

Minulla on ollut onni löytää hyvä työntekijä. On iso askel yksinyrittäjästä siirtyä työnantajaksi.

Nyt tuntuu, että tuon askeleen ottaminen on kannattanut ja työvire sekä työtahti on vain parantunut entisestään. Kiitos siitä Moredo Partnerille, joka auttoi hyvässä rekrytoinnissa. Sekä tietysti suuri painoarvo on hyvillä verkostoilla ja sillä että aina on tuntosarvet koholla joka suuntaan.

Olemme aloittaneet ”Hankinta-ammattilaiset”- konsortiona yhteistyön Lakiasiantoimisto Eero Kokkonen Oy:n ja Konsultointi Vistaco Oy:n Jorma Saarikedon (hankinta-asiamies) kanssa, joka tulee mukaan toimintaan kesän kuluessa. Näin meillä kaikilla on isommat hartiat tuottaa Teille laadukkaita julkisten hankintojen asiantuntijapalveluita. Yhteistyöllä me kolme hankintojen ammattilaista sekä tuemme toisiamme, että pystymme tuottamaan asiakkaillemme vieläkin vahvempaa ja laaja-alaisempaa osaamista. Kohta aukeaa meidän yhteiset nettisivut www.hankinta-ammattilaiset.fi .

Kesäkuun 5. päivänä aloitamme konsortiomme ensimmäisen yhteisen hankintakoulutuksen Ruissalon kauniissa maisemissa, sinne taitaa vielä muutama mahtua mukaan. Laita viestiä jos kiinnostuit. http://juhaconsulting.fi/uudetsivut/koulutukset/

Lupaamme tulevaisuudessa teille rakkaat asiakkaamme laadukkaita, teidän tarpeisiinne räätälöityjä koulutuksia ja hankinta-alan tapahtumia täällä Varsinais-Suomessa. Olkaa meihin yhteydessä, kun teillä nousee esille kysymyksiä julkisiin hankintoihin liittyen tai tarvitsette muuten apua ja tukea hankinta-asioiden tiimoilta.

Olemme yhdessä käynnistäneet myös Hankinta-aamiainen kiertueen. Kävimme jo Laitilassa ja Loimaalla. Vastaanotto on ollut erittäin hyvä ja kuuliat tyytyväisiä tiiviiseen ajankohtaispakettiin. Kesän jälkeen menemme Naantaliin ja Saloon. Jos haluat Teidänkin paikkakunnalle meidät pitämään aamiaisinfoa julkisista hankinnoista, laita viestiä niin järjestetään.

Tällä viikolla ehdin myös RT-kortiston Hygi-kiertueelle kuulemaan uusista mahdollisuuksista; antibakteerisista tuotteista. Todella mielenkiintoisia mahdollisuuksia on kehitetty julkikalusteisiin ja muihin pinnoitteisiin, joilla voidaan edistää laitoshygieniaa sekä päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa ja muissa hoitolaitoksissa.

Kannattaa ehdottomasti tutustua uusiin vaihtoehtoihin, jos on tiedossa rakennusprojekti, kalustusprojekti tai tilojen saneeraus. Kun voimme materiaali ja tuotevalinnoilla vaikuttaa tilojen hygieenisyyteen ja bakteerien sekä virusten leviämisen ehkäisemiseen, niin se varmasti kannattaa. Jos haluat apua, miten voit sisällyttää tällaisia asioita tarjouspyyntöön niin autan mielelläni.

Aurinkoista kesän alkua

Ollaan yhteydessä ja tehdään hyviä hankintoja yhdessä

Mia Koljonen

Jaa kaverille:

Sinua saattaa kiinnostaa myös: