Koulutukset 2024

16.5.2024 Tarjoajanäkemyksiä hankinnoista

Tervetuloa kevään 2024 kolmanteen ”Hankinta on kolmen kauppaa”- sarjan koulutukseen! Hankinta on kolmen kauppaa- koulutuskokonaisuus on suunnattu hankintayksiköille ja työssään hankintoja kilpailuttaville.

Markkinavuoropuhelu ja markkinakartoitus ovat erinomaisia välineitä hankinnan valmistelussa, mutta saatko palautetta siitä lopullisesta hankinnasta? Olemme keränneet palautetta kysymys-vastausvaiheista sekä keskustelemalla eri alojen tarjoajien kanssa. Mitkä asiat tarjoajia mietityttävät, kuinka saisimme hankinnoista houkuttelevampia ja asiakirjoista tarjoajallekin selkeitä. Liikumme siis hyvin lähellä ensimmäisen luennon SELKOSANOILLA HYVIÄ TARJOUKSIA aiheita kun pureudumme asiaan TARJOJAJANÄKEMYKSIÄ HANKINNOISSA kautta.

Koulutus järjestetään klo 9-11 Raisiossa Ju-Ha Consulting Oyn tiloissa Tasalanaukiolla. Tasalanaukio on helppo tavoittaa niin autolla kuin julkisillakin. Löydät toimistorakennuksen edestä runsaasti parkkikiekkopaikkoja. Ja koulutuksen jälkeen voit piipahtaa helposti Raision keskustaan syömään.

Koulutus kestää noin kaksi tuntia ja tarjoamme osallistujille kahvit sekä pientä purtavaa. Mukaan mahtuu kahdeksan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 3.

Koulutuksen hinta on 160eur (alv0%) / hlö tai 1090eur (alv0%) / 8 hlö samasta organisaatiosta.

Kouluttajina toimivat Ju-Ha Consulting Oy:n hankinta-asiantuntijat.

Jaa kaverille:

Sinua saattaa kiinnostaa myös: