Koulutukset 2024

Tervetuloa kevään 2024 koulutuksiin

Jatkamme tänä keväänä koulutustemme sarjaa siitä mihin viime vuonna jäätiin. Vuonna 2023 kuljimme teemalla ”Ostamisen osaaminen” ja nyt syvennymme hankinnanosapuolten kautta sujuvan prosessin luomiseen. Luentosarjamme kulkeekin nimellä ”Hankinta on kolmen kauppaa”.

Tiiviit, noin kahden tunnin koulutukset pyrkivät hankinnan eriosapuolien aktivointiin ja yhteistyömallien rakentamiseen. Katselemme hankintaprosessia loppuasiakkaan, eli kohderyhmän kautta, tarjoajan silmin sekä tarkastelemme sitä kuinka hankinnan asiakirjoihin panostamalla voidaan tarjoamisen kynnystä madaltaa. Luentosarjan päättää kesäkuussa tarjoajille suunnattu ”Tarjoajana julkisessa hankinnassa” peruskoulutus.

Aamupäivän koulutukset järjestetään pienryhmille meidän omalla toimistolla, nyt kannattaa varata oma paikka että mahdut varmasti mukaan.

Tutustu kevään koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

 

Jaa kaverille:

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Joulunaika 2023

On tullut aika kiittää vuodesta 2023, joka on jälleen sisältänyt hienoja ja onnistuneita hankintoja. Iso kiitos kaikille asiakkaillemme luottamuksesta. Jatketaan hyvässä yhteistyössä 2024!

LUE LISÄÄ >